Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-08@09:42:45 GMT

اهل بیت علیهم السلام سفینة النجاة مسلمانان هستند

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۷۵۳۶

اهل بیت علیهم السلام سفینة النجاة مسلمانان هستند

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، امام جمعه اهل سنت شهر مرزی اینچه برون، گفت: بر هر فرد مسلمان و انسان آزادی خواهی است که حرمت اهل بیت سلام الله علیها را حفظ کند.

«آخوند مددآقا هوشمند» در نماز جمعه این هفته مصلای شهر مرزی اینچه برون با تبریک ولادت با سعادت امام رضا (ع) و دهه کرامت، اظهار کرد: اهل تسنن و ترکمنان استان گلستان به اهل بیت سلام الله علیها احترام خاصی قائل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی؛ ترکمنان اهل سنت علاقه و ارادت خاصی نسبت به علی بن موسی الرضا (ع) دارند و در طول ایام سال زائر آن امام همام هستند.

امام جمعه اهل سنت اینچه برون با اذعان بر اینکه اهل بیت (ع) همانند کشتی نوح پیامبر (ع) هستند، ابراز کرد: هر کسی که پیرو اهل بیت (ع ) و در مسیر آنان حرکت کند، همانند سرنشینان کشتی نوح نجات خواهد یافت.

وی ادامه داد: مکتب نورانی اهل بیت چراغ راه انسان هایی است که می خواهند به جایگاه و مأمن امن الهی برسند و از فیوضات و برکاتش بهره مند شوند.

آخوند هوشمند با اشاره به اعزام حجاج مسلمان به سرزمین وحی، اظهار کرد: انشاء الله در سال های آینده زوار بیشتری به حج اعزام می شوند، خصوصا افراد بالای 65 سال نیز به انتظار چند ساله شان که زیارت خانه خداوند بوده نائل شوند.

پوشش مناسب انسان را به خداوند نزدیک می کند
خطیب جمعه اهل سنت شهر سیجوال، گفت: داشتن پوشش و حجاب مناسب برای مردان و زنان از راه های نزدیکی به خداوند متعال است.

«آخوند محمد علی ایری» در نماز جمعه این هفته مصلای شهر سیجوال با تأکید بر پوشش مناسب مردان و زنان، اظهار کرد: یکی از راه های نزدیکی به خداوند متعال داشتن پوشش مناسب است که فرد می‌ تواند با آن خود را در این دنیا از شر بسیاری از آفات نجات دهد و در آخرت نیز از عذاب جهنم رهایی یابد.

به گفته وی؛ متاسفانه امروزه افرادی در جامعه اسلامی هستند که از فرهنگ غرب پیروی کرده و همانند آنان لباس می پوشند.

خطیب جمعه اهل سنت شهر سیجوال با یادآوری آثار سوء بدحجابی در جامعه اسلامی، تصریح کرد: بدحجابی چه برای مردان و چه در مورد زنان می تواند جامعه ای را به فساد و تباهی کشانده و آنها را در گمراهی مطلق قرار دهد.

وی افزود: جامعه متدین همواره در تربیت فرزندان خود به ویژه در تربیت دختران کوشا بوده و جامعه را از آفات بدحجابی که از مشکلات بزرگ امروز است مصون نگه می دارد.
به گفته وی؛ انسان با ترک گناه و ترس از گناه کردن می‌ تواند به درجات بالایی نزد خداوند سبحان دست یابد.

مانع بروز اختلاف و تفرقه شویم
‌امام جمعه اهل سنت کلاله، گفت: از  بروز هر گونه اختلاف، تشتّت و تفرقه در جامعه اسلامی جلوگیری کنیم.

«آخوند محمد احمدی» در نماز جمعه این هفته مصلای کلاله، اظهار کرد: در حالی که دشمنان از هر سو در راستای شکاف بین امت اسلامی و گسترش تفرقه و گسست در جامعه اسلامی تلاش می کنند نگذاریم که آنها به اهداف شومشان دست پیدا کنند.

به گفته وی؛ ضروری است با تبعیت نکردن از فرهنگ و تمدن منحط غربی پرچم کفر و نفاق را از بلاد اسلامی پائین بکشیم.

امام جمعه اهل سنت کلاله با بیان اینکه ای بندگان خدا از خداوند بترسید و از منهیات و منکراتش برحذر باشید، تصریح کرد: رسول گرامی اسلام (ص) فرموده است: «زمانی خواهد رسید که امت من به راه و روش یهود و نصارا مایل شده و راه و سیره آنان را در زندگی پیشه خواهند کرد».

وی افزود: وقتی از دستورات خداوند و تعالیم نورانی قرآن کریم فاصله گرفتیم و به سمت منکرات رفتیم خداوند در کمین خواهد بود و قومی را بر ما مسلط خواهد کرد.

به گفته وی؛ همه اینها به خاطر ترک کردن سنت امر به معروف و نهی از منکر رخ خواهد داد.

آخوند احمدی با تأکید بر متخلق شدن به اخلاق اسلامی، ابراز کرد: پیامبر بزرگوار اسلام (ص) به خاطر تکمیل مکارم اخلاقی مبعوث شده اند و همین امر اهمیت اخلاق حسنه اسلامی و لزوم بکارگیری آنرا در زندگی روزمره نشان می دهد.

حج نمادی از عظمت و شکوه اسلام است
امام جمعه موقت بناور سیمین شهر، گفت: عظمت و شکوه اسلام در مناسک حج نشان داده شود.

«آخوند نیاز قلیچ حنفی» در نماز جمعه این هفته مسجد جامع محله بناور سیمین شهر با اشاره به جایگاه حج در دین اسلام و فضیلت آن، اظهار کرد: حج از ارکان دین اسلام است و لازم است در این ایام جلال و ابهت دین مبین به نمایش درآید.

به گفته وی؛ دشمنان با فرارسیدن ایام حج و دیدن نمایش اقتدار و همدلی امت اسلامی دچار ترس و واهمه می شوند.

امام جمعه موقت محله بناور سیمین شهر با بیان اینکه کسی که به حج مشرف می شود همه اعمال را با اخلاص و رضایت خداوند و بدون ریا به جا آورد، تصریح کرد: حج رفتن فقط گشت و گذار و تفریح نیست و برای مقبولیت این فریضه الهی اعمال و مناسک آن به خوبی انجام شود.

وی ادامه داد: کسی که می خواهد حاجی شود ابتدا زبانش را نگه دارد اگر از انجام آن برنیاید چشم، دست، پا و سایر اعضایش را نمی تواند از گناه و معاصی نگه دارد.

به گفته وی؛ حاجی باید از اخلاق حسنه برخوردار باشد، اسلام دین خیرخواهی به همدیگر است فرد مومن باید در زندگی خویش اثرگذار باشد و محبت و خیرخواهی را گسترش دهد.

آخوند حنفی، زکات را پل اسلام دانست و گفت: خداوند در قرآن هر جا از نماز سخن گفته به دنبالش زکات را هم آورده است، نماز عبادت بدنی و زکات عبادت مالی است.

وی افزود: کسی که فکر می کند با ندادن زکات به مال بیشتر دست پیدا می کند کاملا در اشتباه است؛ زیرا تا زکات مالش پرداخت نشود هیچ خیری در اموالش نخواهد بود.

به گفته وی؛ رسیدگی به فقرا و نیازمندان فامیل و خویشان و کمک به طلاب علوم دینی و هزینه های حوزه های علمیه از بهترین مصارف زکات است.

حج از ارکان دین اسلام است
امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس، گفت: حج از ارکان دین مبین اسلام است.

«آخوند عبدالباسط نوری زاد» در نماز جمعه این هفته مصلای بزرگ وحدت گنبد کاووس، اظهار کرد: از طرف خداوند به جای آوردن حج برای هر مسلمانی که از استطاعت مالی برخوردار است فرض قرار داده شده است.

به گفته وی؛ مناسک و اعمال حج در زمان و مکان خاص خود و در شهرهای مکه و مدینه انجام می شود.

امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس، عرفات را نمادی از روز محشر دانست و گفت: حجاج در روز عرفه (9 ذی الحجه) در آنجا توقف کرده و مشغول دعا و نیایش می شوند، یکی از معانی «عرف» صبر و شکیبایی است.

وی افزود: حجاج سعی کنند اعمال و مناسک حج را به درستی انجام دهند و از روحانی کاروان در انجام بهتر اعمال کمک بگیرند.

به گفته وی؛ حجاج وقت گرانبهای ایام حج را صرف رفتن به بازار و خرید اجناس غیر ضرور نکنند.

آخوند نوری زاد، خاطر نشان کرد: جوانانی که استطاعت مالی دارند فریضه حج خود را به تأخیر نیندازند؛ زیرا به جای آوردن این فریضه الهی که نیازمند توان جسمانی است در جوانی شور و لذت خاصی دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: نماز جمعه گلستان نماز جمعه این هفته مصلای امام جمعه اهل سنت جامعه اسلامی اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله‌الحرام، ذکر پروردگار و «وحدت و ارتباط مسلمانان» را دو عنصر بسیار مهم معنوی و اجتماعی فریضه حج خواندند و با اشاره به حادثه عظیم غزه و جنایات رژیم خون‌آشام صهیونیستی گفتند: حج امسال در پرتو آیات قرآن کریم و یاد و نام مبارک حضرت ابراهیم (ع)، باید فراتر از هر سال، حج برائت از این دشمن جنایتکار مسلمانان و حامیان آن باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی حج را در جنبه مادی و معنوی، فریضه‌ای چند بعدی برشمردند و افزودند: در بُعد درونی و باطنی، ذکر پروردگار به عنوان «منشاء حقیقی زندگی و عزم و اراده و تصمیم‌گیری‌های فردی، اجتماعی و ملی»، نکته برجسته همه مراحل و مواقف حج است.

 

ایشان در همین زمینه به زائران بیت‌الله تاکید کردند: در حج متوجه مواردی باشید که در هیچ جای دیگر نیست مانند کعبه، مسجدالحرام و طواف و زیارت نبی اکرم (ص)؛ وگرنه بازار و اجناس در همه‌جا وجود دارد.

رهبر انقلاب نکته برجسته‌ی بُعد اجتماعی حج را وحدت و ارتباط مسلمانان با یکدیگر برشمردند و گفتند: فلسفه دعوت الهی از همه مردم برای حضور در مکانی مشخص و در ایامی مشخص، آشنایی مسلمانان با یکدیگر و همفکری و تصمیم‌گیری مشترک است تا نتایج مبارک و عینی حج نصیب عالم اسلام و همه بشریت شود که اکنون دنیای اسلام در زمینه تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگی دارد.

ایشان نادیده گرفتن تفاوت‌های ملیتی، مذهبی و قومی را مقدمه لازم وحدت دانستند و افزودند: اجتماع عظیم، یکدست و یک‌شکل پیروان همه مذاهب و فرق اسلامی از همه ملیت‌ها، نمود بارز وجه سیاسی-اجتماعی حج است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته ضرورت عبور از تفاوت‌ها و مسائل تفرقه‌انگیز مخصوص حج نیست و در آیات متعدد قرآن بر وحدت و همدلی مسلمانان تاکید شده است.

رهبر انقلاب با اشاره به اینکه فریضه حج باید مشحون از نام مبارک حضرت ابراهیم و تعالیم آن پیامبر بزرگ باشد، برائت از دشمنان دین خدا را از جمله تعالیم ارزشمند ابراهیمی خواندند و گفتند: از ابتدای انقلاب، برائت یک رکن جاری در حج بوده است، اما امسال و با توجه به حوادث عظیم و عجیب غزه که بیش از همیشه چهره خون‌آشام مجموعه‌ی برخاسته از تمدن غربی را آشکار کرده است، حج امسال به صورت ویژه حج برائت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حوادث کنونی غزه را شاخصی ماندگار برای تاریخ دانستند و افزودند: حملات وحشیانه سگ هار صهیونیستی از یک طرف و مقاومت و مظلومیت مردم غزه از طرف دیگر در تاریخ می‌ماند و راه را به بشریت نشان می‌دهد که بازتاب شگفت‌انگیز و بی‌سابقه آن در جوامع غیرمسلمان و دانشگاه‌های آمریکا و بعضی کشور‌های دیگر، از نشانه‌های این تاریخ‌سازی و شاخص‌سازی است.

ایشان در تبیین وظیفه امت اسلامی در قبال فجایع غزه در فرصت حج ابراهیمی، به نمونه‌های متعدد قرآنی از سیره حضرت ابراهیم (ع) اشاره کردند و گفتند: ابراهیم (ع) جزو پیامبرانی است که دل رئوف و بسیار مهربانی دارد، اما همین پیامبر الهی در مقابل دشمنان ظالم و ستیزه‌گر به شدت اظهار برائت و به صراحت اعلام دشمنی می‌کند.

رهبر انقلاب با اشاره به آیات قرآنی که دوستی با دشمنان ستمگر را هم کاملاً نهی می‌کند، رژیم صهیونیستی را مصداق کامل دشمنی با مسلمانان و آمریکا را همدست این رژیم خواندند و افزودند: اگر کمک آمریکا نبود آیا رژیم صهیونیستی قدرت و جرأت این رفتار وحشیانه با مردم مسلمان و زنان و کودکان را داشت؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: عامل قتل مسلمانان و آواره کردن آن‌ها و پشتیبان آن، هر دو ظالم هستند و طبق صریح قرآن اگر کسی با آن‌ها دست دوستی بدهد او نیز ظالم و ستمگر و مشمول لعنت خداوند است.

ایشان با توجه به شرایط کنونی جهان اسلام، رویکرد ابراهیمی به حج یعنی برائت آشکار در مقابل دشمنان را ضروری‌تر از همیشه خواندند و گفتند: بر این اساس حجاج ایرانی و غیر ایرانی باید بتوانند منطق قرآنی در پشتیبانی از ملت فلسطین را به همه دنیای اسلام منتقل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمانده و نمی‌ماند، اما اگر دست‌های قوی ملت‌ها و دولت‌های اسلامی به کمک و همراهی بیاید، حالت رقت‌بار ملت فلسطین ادامه پیدا نخواهد کرد.

ایشان با تشکر از خدمات و فعالیت‌های بعثه و سازمان حج و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در برگزاری حج، خطاب به آنان تأکید کردند: برای آسایش حجاج ایرانی و انجام حج مبرور و مقبول به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که فاصله بین وضع موجود و مطلوب برطرف شود.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی، شعار حج امسال را «حج؛ قرآن‌محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» خواند و گفت: حج ابراهیمی بستری برای تعلیم خودسازی و همچنین مبارزه با طواغیت بیرونی و دفاع از مظلومان است.

آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به تشرف ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر زائر ایرانی به حج امسال، از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در زمینه افزایش کیفیت خدمات بهداشتی، اسکان، تغذیه و حمل و نقل و همچنین راه‌اندازی عمره مفرده پس از ۹ سال توقف و امکان بهره‌مندی مشتاقان زیارت خانه خدا گزارش داد.

دیگر خبرها

  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • زائری از پرو
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • درب طلای حرم امام رضا(ع) آماده شد