Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولوی عبدالصمد کریم زایی گفت: در حقیقت عید قربان یک وحدت و اتحاد اسلامی ایجاد می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبدالصمد کریم زایی، امام جمعه اهل سنت ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: قربانی از کلمه قربان گرفته شده و هر آن چیزی که وسیله تقرب و نزدیکی خداوند متعال باشد آن را قربانی می‌گویند و عید سعید قربان یکی از عیدهای بزرگ اسلامی بوده که در میان مسلمان از آداب و رسوم ویژه ای در میان مردم سیستان و بلوچستان برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روایت ها آمده هنگامی که نبی اکرم(ص) به مدینه می آمد جشن می گرفت و در این رابطه فرموده خداوند به جای آن ها، دو روز بهتری برای شما قرار داده، که روز عید فطر و عید قربان است.
این خطیب جمعه اهل سنت تصریح کرد: اقامه نماز عید، قربانی کردن، دید و بازدید و حلالیت طلبیدن و آشتی کردن از آداب و رسوم اهل سنت در ایام عید قربان است. 


وی اضافه کرد: بزرگان بعد از اقامه نماز عید قربان به خانه های خود بر می گردند و گوسفندانی را که از قبل آماده قربانی کردند را قربانی می کنند.

وی عنوان کرد: در حقیقت عید قربان در میان مردم سیستان و بلوچستان یکی از اعیاد مذهبی بسیار مهم بوده که بر همین اساس به مدت سه روز با حضور در منازل بزرگان، سران و ریش سفیدان و اقوام نزدیک و دور به جشن و شادی می پردازند. 

مولوی کریم زایی خاطرنشان کرد: عبادت در شب و روز عید قربان بسیار سفارش شده و احیای شب عید قربان به دعا، نماز فضیلت فراوانی دارد.
امام جمعه اهل سنت ایرانشهر اذعان کرد: در حقیقت  عید قربان یک وحدت و اتحاد اسلامی ایجاد می کند.


انتهای پیام/ 

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عید قربان اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حکمت داجیلری شامگاه یکشنبه در همایش شوراهای بخش خرم آباد ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس شوراها گفت: شورا به عنوان نماد خرد جمعی و نماد مردم سالاری دینی بوده و عامل وحدت و انسجام و عامل تحول و توسعه می‌تواند باشد.

وی افزود: تحولات بزرگی با وجود شوراها در روستاها و شهرهای ایجاد شده و شوراها بعنوان عصاره مردم و بازوی دولت به مردم خدمت می‌کنند.

نماینده عالی دولت در تنکابن اظهار داشت: انتظارما از شوراها این است که راضی به برنامه کوتاه مدت و برنامه‌های خرد نباشند بلکه با افق دید بلند و با نگاه توسعه پایدار در محلات خویش کار کنند.

وی ادامه داد: اگر نگاه ما در برنامه ریزی غرب مازندران، گردشگری است، این صنعت نیازمند زیرساخت بوده که یکی از آنها توسعه راه‌ها است در حالی که برخی روستاها حاضر نیستند معابر خود را تعریض کنند.

داجیلری تصریح کرد: نگاه توسعه محور شوراها بسیار می‌تواند کارساز باشد. این موضوع در نگاه مشاوران طرح هادی هم ضرورت دارد.

فرماندار تنکابن با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت، خاطر نشان کرد؛ در بازنگری طرح هادی روستاها، کاهش اراضی مسکونی را داریم و این مسئله با تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت منافات دارد.

کد خبر 6097693

دیگر خبرها

  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است